Marble Danışma Kurulu Toplantısı

Yıldızhan Otel’de, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) Genel MüdürüMehmet Şakir Örs’ün ev sahipliğinde düzenlenen danışma kurulu toplantısının moderatörlüğü, Türkiye Mermer, Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği (TÜMMER) Başkan Vekili R. İhya Kangal tarafından yapıldı.

Danışma kurulu toplantısında organizasyona ilişkin son hazırlıklar ile ilgili bilgi verildi; genel görüş, öneri ve düşünceler alındı.

Fuarın oluşumunda ve gelişiminde emeği bulunan herkesi ve 20 yıldır fuara destek veren sektör temsilcilerini saygıyla anan İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, 20 yıllık bu öyküyü İzmir’e armağan ettikleri için doğaltaş sektörüne ve destek veren tüm sektör temsilcilerine teşekkür etti.

20’nci MARBLE’ın ardından gündemlerinde yeni fuar alanının sektöre tanıtılmasının yer aldığını belirten Örs, 2015 yılında yeni fuar alanında gerçekleştirilecek MARBLE’a yönelik danışma kurulu toplantısı yapacaklarını söyledi. Örs, sektör temsilcilerinin de yer aldığı bir çalışma grubu oluşturarak, yerleşim düzeni nasıl olmalı, sektörün ihtiyaçları nasıl karşılanmalı gibi konularda ‘ortak akıl’ çalışması yapacaklarını sözlerine ekledi.

İZFAŞ tarafından organize edilen Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Derneği (UFI) onaylı MARBLE Fuarı, 26 – 29 Mart 2014 tarihlerinde, 10.00 – 19.00 saatleri arasında sadece profesyonel ziyaretçiye açık olarak düzenleniyor.

MARBLE DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILAN SEKTÖR TEMSİLCİLERİ

TÜMMER BAŞKAN VEKİLİ ve YÖN. KRL. ÜYESİ R. İHYA KANGAL

İZFAŞ YÖN. KRL. ÜYESİ / İZ-KO MERMER YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEVLÜT KAYA

İZFAŞ YÖN. KRL. ÜYESİ / EGE MADEN İHR. BİRLİĞİ YÖN. KUR. BŞK. ARSLAN OSMAN ERDİNÇ