Tümmer Genel Kurul Toplantısı

Tümmer Genel Kurul Toplantısı

TÜMMER Yönetim Kurulu içerisinde geçmiş dönemlerde de görev alan  derneğimiz, 07 Nisan 2013 tarihinde Büyükhanlı Park Otel toplantı salonunda gerçekleştirilen TÜMMER Olağan Genel Kurul  toplantısına yönetim ve denetim kurulu üyeleriyle birlikte katılmıştır.
Tümmer’in yeni yönetim ve denetim kurulunun seçildiği toplantıda İzmir Mermerciler Derneği yeniden yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir.Ayrıca tüzük değişikliği, tahmini bütçe, üye derneklerin geçmiş dönem birikmiş borçlarının silinmesi gibi konular görüşülmüştür.

Genel Kurul esnasında yapılan seçim sonucu 2013-2016 dönemi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Raif TÜRK  (Dimer Mermer İnş. San. ve Tic. A.Ş )

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına;

Mehmet Naci İLCİ (İltaş İnş. Gıda Mad. Teks. Elekt. Sağ. İth. İhr. A.Ş.), İhya KANGAL (Tekmar Mermer ve Mad. İşl. Ürt. İhr. ve Tic. A.Ş), Atnan KAÇAR (Hidrobarsan Mer. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti.)

Yönetim Kurulu Üyeliğine;

Suat SARISOY(Granitaş Granit San. ve Paz. A.Ş), Ragıp YAŞLI (Alacakaya Mer. ve Maden İşl. Tic. ve San. A.Ş.), Hulusi IŞIK (Denizli Madenciler ve Mermerciler Derneği), İbrahim ALİMOĞLU (Ege İhracatçı Birlikleri), Mustafa ÜNAL(İstanbul Maden İhracatçıları Birliği), Ferah TÜRKMEN (İzmir Mermerciler Derneği), Celaletdin GÜREL (Gürmas Gürel Mak. San. A.Ş.), H.İbrahim ARSLAN(Nima Madencilik San. ve Dış Tic. A.Ş.), Osman Çağrı UYSAL (Reisoğlu Mermer San. ve Tic. Ltd. Şti.) ,Zeki ÖZDEMİR(Sivas Doğaltaş ve Madenciler Derneği), M. Turgut ÇOPUROĞLU (Teknomar Mermer Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti.) seçilmiştir.

Bu gönderiyi paylaş