2018-2019-2020 yıllarına ait Olağan Genel Kurulu

Derneğimizin 2018-2019-2020 yıllarına ait Olağan Genel Kurulu 01.07.2021 Tarihinde yapılmıştır.

M. Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunarak genel kurul başlamıştır. Başkan Nuri Kuntel’in açılış konuşmasının ardından divan başkanlığına Sn. Prof.Dr.Faruk Çalapkulu ikinci başkanlığa Sn.Dr.Ramazan Hacımustafaoğlu divan katipliğine Sn.Şakir Melendizli seçilmişlerdir.
Gündem maddeleri tek tek görüşülüp hazirunun oylamasına sunulmuştur.
Gündem maddeleri görüşülürken ilgili konularda üyeler söz alıp görüşlerini bildirmişlerdir.
Yönetim ve denetim kurullarının aday listesinin asil ve yedek üyeleri haziruna sunulmuş, oy birliği ile yeni yönetim ve denetim kurulları kabul edilmiştir.
Nuri Kuntel’in başkanlığında Yönetim Kurulu Asil Üyelerine
Hüseyin Yücel, Ufuk Kocapınar,Volkan Kahraman, Mete Kun, ,Fatih Selvi ,A.Kaan Gülcan
Denetim Kurulu Asil üyelerine;
Tamer Ninat, Hasan Çelikağ, Kemal Tan seçilmişlerdir.
Seçilen dernek başkanı Nuri Kuntel kapanış konuşmasını gerçekleştirmiştir. Divan başkanı Prof.Dr.Faruk Çalapkulu’ da teşekkür konuşması yaparak toplantıyı aynı gün saat 14:00’de sona erdirmiştir.