Derneğimiz İzfaş Marble Fuarı Danışma Kurulu Toplantısına Katıldı

02 MART 2013 Cumartesi günü Yeni Fuar Kompleksi Temel Atma Törenine müteakiben MARBLE 2013 Fuarı Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. İzmir’le özdeşleşen, bir dünya markası olan ve kendi kategorisinde dünyanın önde gelen üç büyük fuarı arasında gösterilen MARBLE Fuarı Danışma Kurulu toplantısı kapsamında organizasyona ilişkin son hazırlıklar hakkında bilgi verildi; genel görüş, öneri ve düşünceler alındı. Kaya Thermal Otel’de düzenlenen danışma kurulu toplantısına; TÜMMER  Yönetim Kurulu, Afyon İscehisar Mermerciler Derneği, Bilecik Mermerciler Derneği, Denizli Madenciler ve Mermerciler Derneğİ, Diyarbakır Mermerciler ve Madenciler Derneği, İzmir Mermerciler Odası, Ege Doğaltaş Platformu Derneği, Muğla Mermerciler Derneği ve İzmir Mermerciler Derneği Yetkilileri,Mermer Sektörünün Temsilcileri, İZFAŞ Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs ve İZFAŞ yöneticileri katıldı.
İZFAŞ Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs Marble Fuarı’na en baştan itibaren katkı koyan tüm danışma kurulu üyelerine teşekkür etti. Örs; Gaziemir Yeni Fuar Alanı’nın hayata geçirilmesinin en büyük nedeni Marble Fuarı, sizlersiniz. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ olarak 2014 Marble Fuarı’nı, yeni fuar alanında yapmak istiyoruz” dedi