Tümmer’in Yeni Yönetimi İzfaş’ı Ziyaret Etti

Tümmer’in Yeni Yönetimi İzfaş’ı Ziyaret Etti

Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği (TÜMMER) Yönetim Kurulu Başkanı RAİF TÜRK ve TÜMMER Fuar Komitesi, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic.A.Ş (İZFAŞ) Genel Müdürü V.Mehmet Şakir Örs’ü ziyaret etti.

İZFAŞ yetkililerin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında 2014 yılında düzenlenecek MARBLE Fuarı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu; Gaziemir Yeni Fuar Alanı ile ilgili tanıtım filmi izlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Etüd Proje Şube Müdürü Vahidettin Akyol tarafından yeni fuar alanına ilişkin sunum yapıldı ve bilgiler verildi.

Marble’ın, yer sıkıntımız olmasaydı bugüne kadar dünyanın en büyük fuarı olabileceğine dikkati çeken  Örs, “Fuarımızın böyle güçlü bir potansiyeli var. Gaziemir yeni fuar alanı ile birlikte hedefimiz dünyanın en büyük mermer fuarını yapmak. Bu hedefin çok uzun olmayan bir zamanda gerçekleşeceğine yürekten inanıyorum. Çünkü fuarcılık olarak bu hedefi gerçekleştirebilecek bilgi birikimi İZFAŞ’ta var, sektörün de böyle bir hedefe kilitlendiğini görüyoruz. TÜMMER olarak uluslararası hareketliliğiniz, gayretiniz, uluslararası ticari platformlarda kurduğunuz ilişkiler, fuarımıza, ekonomimize ve sektöre doğal olarak yansıyor. Bütün bu güzellikleri yeni bir hamle ile çok daha anlamlı taçlandırabileceğimizi düşünüyorum. El ele vererek hep birlikte dünyanın en büyük mermer fuarını yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Bu gönderiyi paylaş