Mermerciler Gala Gecesinde Buluştu

MARBLE 2014–Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nın gala gecesi, yerli ve yabancı konuklar, mermer ve doğaltaş sektörünün temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Gecenin ev sahipliğini üstlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ve İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Kültürpark Kapalı Tenis Kortu’ndaki gecede, doğaltaş ve mermer sektörünün temsilcileri ile bir araya geldi ve sohbet etti.

MARBLE’ın 20’nci gurur yılı nedeniyle 20’nci yıl pastasının kesildiği galada, Aegean Band, müziği ile yerli ve yabancı konukları coşturarak geceye renk kattı. Galaya, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, TÜMMER Yönetim Kurulu Başkan Vekili İhya Kangal, İZFAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Kaya ve İzmir Büyükşehir Belediyesi yöneticileri katıldı.

Gecede, MARBLE – Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nın 20’nci yılı anısına; 20’nci Yıl Emek Ödülleri ile 20’nci Yıl Katılım ve Destek Plaket töreni de yapıldı. 20 yıla emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.