DERNEK OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

01 Haziran 2015 09:51
DERNEK OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

İzmir Mermerciler Derneği 2012-2013-2014 yıllarına ait Olağan Genel Kurul'u 28 Mayıs Perşembe günü, Derneğimiz toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Başkanımız Nuri Kuntel açılış konuşmasını yapmış, M.Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunmuş, maden şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan meslektaşlarımızı  rahmetle andıktan sonra toplantımız başlamıştır.

Divan başkanlığını Prof.Dr. Faruk ÇALAPKULU, ikinci başkanlığı Deü Öğr.Görevlisi Ramazan HACIMUSTAFAOĞLU, divan katipliğini Ufuk KOCAPINAR yürütmüştür.

Yoğun çalışma programına rağmen bizleri kırmayarak aramızda bulunan Üyemiz, Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Sn.Mevlüt KAYA , faaliyet raporu okunduktan sonra söz alarak bilgilendirmelerde bulunmuştur. Deü Meslek Yüksekokulu Müdürü Sn.Sacit ÖZER ve üyemiz İzmir Mermerciler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sn.Tayfun GEYLAN'da  gerçekleştirilen faaliyetler ve mesleğimiz adına yapılan çalışmalar için teşekkür konuşmaları yapmışlardır.

Yönetim Kurulu Başkanlığına; Nuri KUNTEL

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine ; Hüseyin YÜCEL, Volkan KAHRAMAN, Mete KUN, Mustafa Osman KÜÇÜKAKIN, Ufuk KOCAPINAR ve İlhan GÜLCAN seçilmişlerdir.

Denetim Kurulu Asil Üyelerine; Kemal TAN, Tamer NİNAT ve Hasan ÇELİKAĞ seçilmişlerdir.