Haberler

BURDUR MERMERCİ VE MADENCİLERİ İLE TANIŞTIRMA, BİLGİLENDİRME VE KAYNAŞTIRMA YEMEĞİNDE BULUŞTUK

03 Eylül 2014 13:00

Burdur Mermerciler ve Madenciler Derneği (BURMER) Yönetimi,Ege Mermer ve Maden İhracatçıları Birliği Yönetimi ile Burdur Mermercilerini Grant Özeren Otel’de verilen “Tanışma, bilgilendirme ve kaynaştırma yemeğinde” buluşturdu.Yaklaşık 3 yüz kişinin katıldığı yemekte; Garnizon Komutanı J. Albay Seyid Koca, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Duran, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Taşlı, Ege Mermer ve Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) Yön.Kur.Bşk Mevlüt Kaya, İzmir Mermerciler Odası Başkanı Tayfun Ceylan, İzmir Mermerciler Derneği Başkanı Nuri Kuntel, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, BURMER Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile mermerciler bir araya geldi.

Haberler