MEZAR USTALARININ DİKKATİNE!

01 Ağustos 2018 14:16

Sn.Üyemiz,

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından derneğimize iletilen yazıyı bilgilerinize sunarız.

İzmir İli içerisindeki tüm mezarlıklarda mezar ustası olarak çalışanların kayıtlarının güncellenmesi, kaydı bulunmayan kişilerin ise yeni kayıt yapmasına ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu kapsamda belirtilen belgelerin her usta tarafından düzenlenerek dosya halinde en geç 31 AĞUSTOS 2018 tarihine kadar Mezarlıklar Daire Başkanlığına elden teslim edilmesi, teslim edilmediği takdirde 1  OCAK 2019 tarihinden itibaren ustalık kaydının iptal edilerek mezarlıklarda görevini ifa edemeyeceği husununu bilgilerinize sunarız.

Gerekli evraklar:

1-Dilekçe,

2-DEÜ Torbalı MYO ndan alınmış ''mermer mezar ustası yetiştirme kursu sertifikası'' veya 2015 yılından önce alınmış olan mermer ve süsleme sanatları ustalık belgesi

3-Nüfus cüzdanı fotokopisi

4- İkametgah belgesi

5- 2 Adet fotoğraf (4 X 6 son üç ayda çekilmiş)

6- İş yeri ruhsatı

7- Vergi levhası fotokopisi

8-İzmir Mermerciler Derneği, İzmir Mermerciler Odası ya da  İzmir İnşaatçılar Odası'na kayıtllı oldunduğuna dair belge,

9-Mermercilerin yanında çalışan personel içinde getirilecek belgeler;

-Nüfus cüzdanı Örneği,

-SSK Numarası, SSK işe giriş bildirgesi fotokopisi, 3 aylık SSK bildirgesinin fotokopisi,

-2 adet fotoğraf